| hangi vampir serisi :) | |
|
+6misafir5 Melinda Rose Gloom Erin Bates milk_chocolate Amanda Sylise Hanna Honeyyeager 10 posters |
|
hangi vampir serisi :) | Gündüz Ölüsü | | 23% | [ 3 ] | Cam Ev | | 0% | [ 0 ] | Alacakaranlık | | 46% | [ 6 ] | Vampir Akademisi | | 31% | [ 4 ] |
| Toplam Oylar : 13 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar | Mesaj |
---|
milk_chocolate Yeni Üye
En Belirgin Özelliği : -- Kediniz : Eluz Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 07/01/10
| Konu: Geri: hangi vampir serisi :) Çarş. Şub. 10, 2010 6:55 pm | |
| Erin'in söylediği her kelimeye katılıyorum | |
|
| |
Erin Bates Yüksek Modaretör/ 4. Sınıf Çaylak / Karanlık Kız
En Belirgin Özelliği : Tatlılığım ve gülümsemem ^^ Kediniz : Beelzebub~ İkizimle kedimiz *] Nerden : House Of Night ~ Tulsa Mesaj Sayısı : 912 Kayıt tarihi : 19/01/10
Rpg Gücü Rp Puanı: 96 Uyarı Seviyesi: +0
| Konu: Geri: hangi vampir serisi :) Çarş. Şub. 10, 2010 7:00 pm | |
| Saol tatlım | |
|
| |
Rahibe Mary Angela Yeni Üye
En Belirgin Özelliği : Tulsa-Benedik manastırının baş rahibesi Sokak Kedileri Derneği'nin yöneticisi kahverengi gözlü solgun orta boylu Kediniz : çok kedim var Nerden : Tulsa gece evi Mesaj Sayısı : 246 Kayıt tarihi : 12/02/10
Rpg Gücü Rp Puanı: 70 Uyarı Seviyesi: +5
| Konu: Geri: hangi vampir serisi :) Ptsi Şub. 15, 2010 2:11 pm | |
| | |
|
| |
AhMeT SeLiM night Yeni Üye
Kediniz : İsim koymuyorum adı kedi Nerden : Misafirliğe mi gelcen? Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 15/02/10
| Konu: Geri: hangi vampir serisi :) Ptsi Şub. 15, 2010 9:25 pm | |
| Vampir akademisi ve cam ev arasında kaldım ama vampir akademisi dedim | |
|
| |
Amanda Sylise 6.Sınıf Çaylak
En Belirgin Özelliği : Sarı saçlarım , mavi gözlerim , hırçınlığım , kendime olan güvenim , moda anlayışım , sesim , popülerliğim ... Kediniz : Möğlin^^ Bentüğ yumağı , akıllı oğlum. Seni çok seviyorum. Nerden : Londra~~ Mesaj Sayısı : 1274 Kayıt tarihi : 17/01/10
Rpg Gücü Rp Puanı: 100 Uyarı Seviyesi: +0
| |
| |
Hanna Honeyyeager Yeni Üye
En Belirgin Özelliği : ~Herkesten beyaz bir tenim ve sarı saçlarım var~ Kediniz : ~~ Nerden : ~TuLsa Gece Evi~ Mesaj Sayısı : 553 Kayıt tarihi : 20/01/10
Rpg Gücü Rp Puanı: 78 Uyarı Seviyesi: +0
| |
| |
Erin Bates Yüksek Modaretör/ 4. Sınıf Çaylak / Karanlık Kız
En Belirgin Özelliği : Tatlılığım ve gülümsemem ^^ Kediniz : Beelzebub~ İkizimle kedimiz *] Nerden : House Of Night ~ Tulsa Mesaj Sayısı : 912 Kayıt tarihi : 19/01/10
Rpg Gücü Rp Puanı: 96 Uyarı Seviyesi: +0
| |
| |
Taylor Swift Yeni Üye
En Belirgin Özelliği : düz sacları kahve rengi gözleri ve enerjikligii Kediniz : tina(sarı tüy yümagi) Nerden : ..HoUsE oOf nİgtH.. Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: hangi vampir serisi :) Çarş. Şub. 17, 2010 7:56 pm | |
| ben encok va yı sewiyorum ama tabiki alcakaranlıkta ilk goz egrımmm=) | |
|
| |
Hanna Honeyyeager Yeni Üye
En Belirgin Özelliği : ~Herkesten beyaz bir tenim ve sarı saçlarım var~ Kediniz : ~~ Nerden : ~TuLsa Gece Evi~ Mesaj Sayısı : 553 Kayıt tarihi : 20/01/10
Rpg Gücü Rp Puanı: 78 Uyarı Seviyesi: +0
| Konu: Geri: hangi vampir serisi :) Perş. Şub. 18, 2010 6:46 pm | |
| sanırım vampirleri okumaya alacakaranlıkla başladık.. bu yüzden farklı.. ama bence en iyi değil.. BENCE | |
|
| |
| hangi vampir serisi :) | |
|