Aurnia Lilith Connolly Admin / 5. Sınıf Çaylak / Karanlık Kızlar/Erkekler Lideri
En Belirgin Özelliği : Erken dönüşmüş olmam. Daha 5. sınıf bir çaylağım ama her yerim döğme dolu. Kediniz : Iris. Siyah ve mali gözlü harika bir yaratık. Nerden : Massachusetts, Boston Mesaj Sayısı : 594 Kayıt tarihi : 15/11/09
Rpg Gücü Rp Puanı: 100 Uyarı Seviyesi: +0
| Konu: Çaylakların Dikkatine Çarş. Şub. 24, 2010 6:55 pm | |
| 23.02.2010 Tarihinde Yapıtığımız Yönetim Kurulu Toplantısında Alınan Yeni Kanuna Göre;
Özel Karakter Seçmiş Olan Çaylaklarımızın Dikkatine:
-[b]2 Hafta Boyunca Siteye Giriş Yapmayan Özel Karakterlerin; -Özel Karakterleri Görevi Kendilerinden Alınacaktır -Sınıf Rütbesi ve Eklenen Özellikleri Alınacaktır -Bu Durum -Rütbe Almadanda Sonra- Devam Ederse Çaylak Uyarı Almakla Beraber Uzaklaştırmada Alacaktır.
Çaylakların Dikkatine: -1 Ay Boyunca Siteye Giriş Yapmayan Çaylak Ban Uyarısı Alacaktır. -Bu Olay Sonrasında Çaylak 1 Hafta İçinde Sınanacaktır -Bu 1 Haftalık Süre İçinde Çaylak Online Olup Uyarı Alan Çaylak Başlığına Özür Yazısını Bırakacaktır. -Bu Bu Sınama Haftasından Geçemeyen Çaylak Banlanacaktır.
Nyx in Çaylakları Olarak Alınan Kanunlara Yeminliyiz.Bu Kurallar Eş,Dost,Düşman, Tanımadan Uygulanacaktır. Daha Dikkatli Olmanızı Diliyoruz.Aldığınız Görevleri Tam Olarak Yapmanızı Diliyoruz...
YÖNETİM KURULU Zoey Redbird ~ Yönetim Kurulu Başkanı[b] Julié Clouid O'shéliâ ~ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Afrodit Lafonte ~ Yönetim Kurulu Modaretörü Erin Bates ~ Yönetim Kurulu Moderatörü
Kurul Başkanı Admin - Zoey Redbird Kutsanmaya Uğurlar Olsun...
| |
|