Amanda Sylise 6.Sınıf Çaylak

En Belirgin Özelliği: Sarı saçlarım , mavi gözlerim , hırçınlığım , kendime olan güvenim , moda anlayışım , sesim , popülerliğim ... Kediniz: Möğlin^^ Bentüğ yumağı , akıllı oğlum. Seni çok seviyorum. Nerden: Londra~~ Mesaj Sayısı: 1274 Kayıt tarihi: 17/01/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 100
Uyarı Seviyesi: +0
 | Konu: Vampir Sosyoloji Sınıfı Çarş. Ocak 20, 2010 3:16 pm | |
| Vampir Sosyolojisi dersleri bu sınıfta işlenmektedir.Dersin Profesörü aynı zamanda Gece Evi'nin Yüksek Rahibesidir.Takip edilmesi en önemli derstir.Bu derste çaylaklara temel bilgiler verilir._____________________________ |
|
Natali Mcsiede 3.Sınıf Çaylak

En Belirgin Özelliği: kolyem.... Kediniz: mickey.... Nerden: Söylenmez Anam Ayıp ! Mesaj Sayısı: 177 Kayıt tarihi: 19/01/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 73
 | Konu: Geri: Vampir Sosyoloji Sınıfı Perş. Ocak 21, 2010 3:50 pm | |
| edebiiyat sınıfını andırıyo sanki... |
|
Amanda Sylise 6.Sınıf Çaylak

En Belirgin Özelliği: Sarı saçlarım , mavi gözlerim , hırçınlığım , kendime olan güvenim , moda anlayışım , sesim , popülerliğim ... Kediniz: Möğlin^^ Bentüğ yumağı , akıllı oğlum. Seni çok seviyorum. Nerden: Londra~~ Mesaj Sayısı: 1274 Kayıt tarihi: 17/01/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 100
 | Konu: Geri: Vampir Sosyoloji Sınıfı Perş. Ocak 21, 2010 4:25 pm | |
| Aynen tatlım _____________________________ |
|
Rahibe Mary Angela Yeni Üye

En Belirgin Özelliği: Tulsa-Benedik manastırının baş rahibesi Sokak Kedileri Derneği'nin yöneticisi kahverengi gözlü solgun orta boylu Kediniz: çok kedim var Nerden: Tulsa gece evi Mesaj Sayısı: 246 Kayıt tarihi: 12/02/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 70
Uyarı Seviyesi: +5
 | Konu: Geri: Vampir Sosyoloji Sınıfı Ptsi Şub. 15, 2010 3:00 pm | |
| |
|
Hanna Honeyyeager Yeni Üye

En Belirgin Özelliği: ~Herkesten beyaz bir tenim ve sarı saçlarım var~ Kediniz: ~~ Nerden: ~TuLsa Gece Evi~ Mesaj Sayısı: 553 Kayıt tarihi: 20/01/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 78
 | Konu: Geri: Vampir Sosyoloji Sınıfı Salı Şub. 23, 2010 10:29 pm | |
| Göksu lütfen artık dikkat et! Yoksa banlanıcaksın... Beni ilgilendirmiyor ama her yerde seni uyaran mesajlar görmekten bıktım.. Herkes seni uyarıyor.. Eğer aklına yazacak bir şey gelmiyorsa,, gelince yaz.. |
|
Svetlena Xenoisse Yüksek Modaretör/ 4. Sınıf Çaylak / Karanlık Kız

En Belirgin Özelliği: Sesim ve güzelliğim. Kediniz: Celia ~ Yeniyetme bir Çaylakken beni seçen gri tüylü sadık kedim. Nerden: Ruhum Olimpos'tan, bedenim gecenin gizemli karanlığından.. Mesaj Sayısı: 507 Kayıt tarihi: 14/02/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 90
 | Konu: Geri: Vampir Sosyoloji Sınıfı Salı Şub. 23, 2010 10:35 pm | |
| | Hanna Honeyyeager demiş ki: | Göksu lütfen artık dikkat et! Yoksa banlanıcaksın... Beni ilgilendirmiyor ama her yerde seni uyaran mesajlar görmekten bıktım.. Herkes seni uyarıyor.. Eğer aklına yazacak bir şey gelmiyorsa,, gelince yaz.. |
Sitedeki birçok üye gibi ben de katılıyorum sana... Kusura bakma Göksu seni incitmek istemiyorum ama forumun kalitesini düşüren bir numaralı faktörsün. Bütün uyarılara tamam bi daha olmaz şeklinde cevaplar veriyosun ama her defasında aynı şeyleri yaptığını hepimiz görüyoruz. Ben mod. veya admin değilim ama yorumlarını gördükçe uyarmamak için kendimi zor tutuyorum. Bi' daha kirliliğe neden olursan banlanman için istekte bulunucam.. |
|
Venüs Davis Kırmızı Çaylak

En Belirgin Özelliği: Düzgün hatlarım beni çekici kılıyor... Kediniz: -- Nerden: Tulsa Gece Evi Mesaj Sayısı: 139 Kayıt tarihi: 19/01/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 83
 | Konu: Geri: Vampir Sosyoloji Sınıfı Perş. Mart 11, 2010 3:59 pm | |
| Çok güzel bi sınıf resimler paylaştığın için teşekkürler cnm =)) |
|