| | 8.Kİtap Stolen'in çıkış tarihi | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Amanda Sylise 6.Sınıf Çaylak

En Belirgin Özelliği: Sarı saçlarım , mavi gözlerim , hırçınlığım , kendime olan güvenim , moda anlayışım , sesim , popülerliğim ... Kediniz: Möğlin^^ Bentüğ yumağı , akıllı oğlum. Seni çok seviyorum. Nerden: Londra~~ Mesaj Sayısı: 1274 Kayıt tarihi: 17/01/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 100
Uyarı Seviyesi: +0
 | Konu: 8.Kİtap Stolen'in çıkış tarihi Ptsi Şub. 22, 2010 4:47 pm | |
| |
|
 | |
Hanna Honeyyeager Yeni Üye

En Belirgin Özelliği: ~Herkesten beyaz bir tenim ve sarı saçlarım var~ Kediniz: ~~ Nerden: ~TuLsa Gece Evi~ Mesaj Sayısı: 553 Kayıt tarihi: 20/01/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 78
 | Konu: Geri: 8.Kİtap Stolen'in çıkış tarihi Ptsi Şub. 22, 2010 5:25 pm | |
| aralık mı yılda iki kitap çook az.. |
|
 | |
Amy Clare Modaretör / 6.Sınıf Çaylak / Karanlık Kız

En Belirgin Özelliği: Kimseye değer vermemesi Kediniz: kedilerden nefret ederim öğhhhh Nerden: tulsa gece evinden Mesaj Sayısı: 796 Kayıt tarihi: 13/02/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 85
 | Konu: Geri: 8.Kİtap Stolen'in çıkış tarihi Ptsi Şub. 22, 2010 5:26 pm | |
| aynen çok az ilk kitaplar kısa aralıklarla çıkmıştı bunlar nie bu kadar uzun yaw :S  |
|
 | |
Rahibe Mary Angela Yeni Üye

En Belirgin Özelliği: Tulsa-Benedik manastırının baş rahibesi Sokak Kedileri Derneği'nin yöneticisi kahverengi gözlü solgun orta boylu Kediniz: çok kedim var Nerden: Tulsa gece evi Mesaj Sayısı: 246 Kayıt tarihi: 12/02/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 70
Uyarı Seviyesi: +5
 | Konu: Geri: 8.Kİtap Stolen'in çıkış tarihi Salı Şub. 23, 2010 9:39 pm | |
| Bencede çok az daha çok beklicez anlaşılan |
|
 | |
Aurnia Lilith Connolly Admin / 5. Sınıf Çaylak / Karanlık Kızlar/Erkekler Lideri

En Belirgin Özelliği: Erken dönüşmüş olmam. Daha 5. sınıf bir çaylağım ama her yerim döğme dolu. Kediniz: Iris. Siyah ve mali gözlü harika bir yaratık. Nerden: Massachusetts, Boston Mesaj Sayısı: 594 Kayıt tarihi: 15/11/09
Rpg Gücü
 | Konu: Geri: 8.Kİtap Stolen'in çıkış tarihi Çarş. Şub. 24, 2010 7:24 pm | |
| tamam tamam Lütfen biri beni vursun.... _____________________________ Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın. Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun, anlamazsın. Uçar gider, koşsan da tutamazsın...
|
|
 | |

En Belirgin Özelliği: Sarı saçlarım , mavi gözlerim , hırçınlığım , kendime olan güvenim , moda anlayışım , sesim , popülerliğim ... Kediniz: Möğlin^^ Bentüğ yumağı , akıllı oğlum. Seni çok seviyorum. Nerden: Londra~~ Mesaj Sayısı: 1274 Kayıt tarihi: 17/01/10
Rpg Gücü
 | Konu: Geri: 8.Kİtap Stolen'in çıkış tarihi Çarş. Şub. 24, 2010 7:39 pm | |
| | Zoey Redbird demiş ki: | tamam tamam Lütfen biri beni vursun.... |
Ben sana kıyamam. Ama öpebilirim =)_____________________________ |
|
 | |
Johanna Rachelle Morgan 4. Sınıf Çaylak / Karanlık Kız

En Belirgin Özelliği: Maceracı olması, kararlılığı ve özel gücünden de belli olduğu gibi yazmayı çok sevmesi.. Kediniz: Tera.. Benim beyaz, yumuşacık tüylü, şımarık kedim (: Nerden: Gece Evi Mesaj Sayısı: 171 Kayıt tarihi: 14/02/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 96
 | Konu: Geri: 8.Kİtap Stolen'in çıkış tarihi Çarş. Şub. 24, 2010 7:44 pm | |
| 7. ve 8. kitap arasında çok uzun zaman bırakmışlar yaa  |
|
 | |
Aurnia Lilith Connolly Admin / 5. Sınıf Çaylak / Karanlık Kızlar/Erkekler Lideri

En Belirgin Özelliği: Erken dönüşmüş olmam. Daha 5. sınıf bir çaylağım ama her yerim döğme dolu. Kediniz: Iris. Siyah ve mali gözlü harika bir yaratık. Nerden: Massachusetts, Boston Mesaj Sayısı: 594 Kayıt tarihi: 15/11/09
Rpg Gücü
 | |
 | |
Tanrıça Nyx Tanrıça Nyx

En Belirgin Özelliği: Rüya gibi güzelliği , mavi ve mor ışıklar yansıtan kuzgun knatlarını andıracak kadar siyah saçları ve Gece'nin Tanrıçasının büyük kudreti... Kediniz: Tüm kediler benim sayılır Nerden: Olympos Mesaj Sayısı: 65 Kayıt tarihi: 02/02/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 70
 | |
 | |

Rpg Gücü
 | Konu: Geri: 8.Kİtap Stolen'in çıkış tarihi C.tesi Şub. 27, 2010 2:54 pm | |
| Sizi üzmek istemem ama. Bu zaten Türkiyeye geliş tarihi değil. Çıkış tarihi. Türkiyeye ocak ayında gelcekmiş. _____________________________ |
|
 | |

Rpg Gücü
 | Konu: Geri: 8.Kİtap Stolen'in çıkış tarihi C.tesi Şub. 27, 2010 2:57 pm | |
| böyle olacağını biliyordum _____________________________ Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın. Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun, anlamazsın. Uçar gider, koşsan da tutamazsın...
|
|
 | |
Erin Bates Yüksek Modaretör/ 4. Sınıf Çaylak / Karanlık Kız

En Belirgin Özelliği: Tatlılığım ve gülümsemem ^^ Kediniz: Beelzebub~ İkizimle kedimiz *] Nerden: House Of Night ~ Tulsa Mesaj Sayısı: 912 Kayıt tarihi: 19/01/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 96
 | Konu: Geri: 8.Kİtap Stolen'in çıkış tarihi Paz Şub. 28, 2010 1:15 pm | |
| Atıcam kendimi ya bu ne ?  |
|
 | |
Serenity Lilith Athena 4. Sınıf Çaylak / Karanlık Kız

En Belirgin Özelliği: Poseidon Kızı olmam nedeniyle öfkelenince alnımdaki hilal üç başlı yabaya dönüşüyor ve Olympos güçlerini üstüme alıyorum.Safirden bilezigim sayesinde.Ayrıca birde zekam ve inadım var xD Kediniz: Zuko bana Olympostan beri ait.O bana Poseidon'un hediyesi,mercan-lacivert rengi tüyleri,deniz rengi gözleri ve alnındaki üç başlı yaba işaretiyle çok özel :) Nerden: Olympos-Atina Gece Evi-Berlin Gece Evi. Mesaj Sayısı: 143 Kayıt tarihi: 01/07/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 93
Uyarı Seviyesi:
 | Konu: Geri: 8.Kİtap Stolen'in çıkış tarihi Ptsi Tem. 26, 2010 7:37 pm | |
| ımm . cok bekletiyorlar yaaa . ama bana güzel bir doğumgünü hediyesi olacak  |
|
 | |
BeTrAyAL Yeni Üye

| Konu: Geri: 8.Kİtap Stolen'in çıkış tarihi C.tesi Ekim 30, 2010 6:59 pm | |
| ben awakened'i 4 ocakta çıkıcak diye biliyorum ve pegasus gene bizi bekleticek gibi
|
|
 | |
| | 8.Kİtap Stolen'in çıkış tarihi | |
|