| | Seni seviyorum sözüne verilen ilginç cevaplar xD | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Amanda Sylise 6.Sınıf Çaylak

En Belirgin Özelliği: Sarı saçlarım , mavi gözlerim , hırçınlığım , kendime olan güvenim , moda anlayışım , sesim , popülerliğim ... Kediniz: Möğlin^^ Bentüğ yumağı , akıllı oğlum. Seni çok seviyorum. Nerden: Londra~~ Mesaj Sayısı: 1274 Kayıt tarihi: 17/01/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 100
Uyarı Seviyesi: +0
 | Konu: Seni seviyorum sözüne verilen ilginç cevaplar xD Çarş. Mart 03, 2010 11:40 pm | |
| "Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi?. "Seni Seviyorum" : Havalardandır Banada Oluyor Bazen.. "Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?. "Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var?. "Seni Seviyorum" : Üzülme Zamanla Geçer.. "Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç.. ee Sonra.... "Seni Seviyorum" : Olur Sarayım mı Burada mı Seveceksin?. "Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu Ben Ne Diyecem Peki?. "Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı?. "Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun.. "Seni Seviyorum" : İyide Bunun Sosyal Güvencesi Sigortası Falan Var mı?. "Seni Seviyorum" : Yemin et.. "Seni Seviyorum" : Ömrünü Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım.. "Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten
**************** _____________________________ |
|
 | |
Pierretta Scylla Admin / Kırmızı Çaylakların Yüksek Rahibesi

Rpg Gücü
 | |
 | |
Amy Clare Modaretör / 6.Sınıf Çaylak / Karanlık Kız

En Belirgin Özelliği: Kimseye değer vermemesi Kediniz: kedilerden nefret ederim öğhhhh Nerden: tulsa gece evinden Mesaj Sayısı: 796 Kayıt tarihi: 13/02/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 85
 | |
 | |
Amanda Sylise 6.Sınıf Çaylak

En Belirgin Özelliği: Sarı saçlarım , mavi gözlerim , hırçınlığım , kendime olan güvenim , moda anlayışım , sesim , popülerliğim ... Kediniz: Möğlin^^ Bentüğ yumağı , akıllı oğlum. Seni çok seviyorum. Nerden: Londra~~ Mesaj Sayısı: 1274 Kayıt tarihi: 17/01/10
Rpg Gücü
 | Konu: Geri: Seni seviyorum sözüne verilen ilginç cevaplar xD Perş. Mart 04, 2010 7:56 pm | |
| Heheheh evet. Bu arada önemli değil. _____________________________ |
|
 | |
Rahibe Mary Angela Yeni Üye

En Belirgin Özelliği: Tulsa-Benedik manastırının baş rahibesi Sokak Kedileri Derneği'nin yöneticisi kahverengi gözlü solgun orta boylu Kediniz: çok kedim var Nerden: Tulsa gece evi Mesaj Sayısı: 246 Kayıt tarihi: 12/02/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 70
Uyarı Seviyesi: +5
 | Konu: Geri: Seni seviyorum sözüne verilen ilginç cevaplar xD Cuma Mart 05, 2010 2:37 pm | |
| |
|
 | |
Erin Bates Yüksek Modaretör/ 4. Sınıf Çaylak / Karanlık Kız

En Belirgin Özelliği: Tatlılığım ve gülümsemem ^^ Kediniz: Beelzebub~ İkizimle kedimiz *] Nerden: House Of Night ~ Tulsa Mesaj Sayısı: 912 Kayıt tarihi: 19/01/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 96
 | Konu: Geri: Seni seviyorum sözüne verilen ilginç cevaplar xD Paz Mart 07, 2010 2:50 am | |
| Bence bu cevapları kesin kızlar verdi .) Baska kimseden beklenmez .)
"Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?. ( buna taptım .) "Seni Seviyorum" : Üzülme Zamanla Geçer.. ( Koptum ) "Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç.. ee Sonra.... ( Yarıldım ) "Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu Ben Ne Diyecem Peki?. ( İhihi saf .) "Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun.. ( Çok güldüm ) "Seni Seviyorum" : Yemin et.. ( Salaklığa bu kadar güldüm .)
Kısacası gece gece neşem geldi . Saol Serapm  |
|
 | |
Mrs. Wampirella Yeni Üye

En Belirgin Özelliği: bakışlarımla büyülemem ... Kediniz: satanist Nerden: kocaeli Mesaj Sayısı: 22 Kayıt tarihi: 25/03/10
 | Konu: Geri: Seni seviyorum sözüne verilen ilginç cevaplar xD Paz Mart 28, 2010 1:13 pm | |
| seni seviyorum: ay inanmıyorum ay inanmıyorum .seni seviyorum : anlamını öğrende gel .seni seviyorum : kafamıza taş yağacak seni seviyorum : sevgi virüsü herkese yayıldı demek ) |
|
 | |
misafir5
Banned

En Belirgin Özelliği: Onun güzelliği, son derece güzel olan vampirler için bile arasında sıra dışıdır Kediniz: skylar ve gece evindeki tüm kediler benim sayılır... Nerden: Tulsa Gece Evi Mesaj Sayısı: 145 Kayıt tarihi: 29/01/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 93
 | Konu: Geri: Seni seviyorum sözüne verilen ilginç cevaplar xD Paz Mart 28, 2010 2:42 pm | |
| | Afrodit Lafonte demiş ki: | "Seni Seviyorum" : Havalardandır Banada Oluyor Bazen.. "Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?. "Seni Seviyorum" : Üzülme Zamanla Geçer.. "Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç.. ee Sonra.... "Seni Seviyorum" : Olur Sarayım mı Burada mı Seveceksin?. "Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun.. "Seni Seviyorum" : Yemin et..
**************** |
Böyytt xD xD Kopuşlardayım çok komik xD xD _____________________________  Uploaded with ImageShack.us |
|
 | |
Loquisha Meredith O'Dowd Yüksek Modaretör/ 4. Sınıf Çaylak / Karanlık Kız

En Belirgin Özelliği: Donuk mavi gözlerim... Ruh halime göre değiştiğine düşünüyorum, en azından öyle olduğu söyleniyor.. Kediniz: Alexis adın da Coupari cinsi beyazlı ve qrili bir kedim var.. Nerden: Springfield, İllinois.. Mesaj Sayısı: 469 Kayıt tarihi: 20/02/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 89
 | Konu: Geri: Seni seviyorum sözüne verilen ilginç cevaplar xD Perş. Nis. 08, 2010 7:56 pm | |
| "Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi?. "Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?. "Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var?. "Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı?. "Seni Seviyorum" : Olur Sarayım mı Burada mı Seveceksin?. "Seni Seviyorum" : Yemin et.. "Seni Seviyorum" : Ömrünü Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım..
Bunlar cidden çok güzelmiş. =D Söylemek lazım özellikle de şu .d .d
"Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı?.
_____________________________ Sevmediği gerçeği cisimleşip Bir duvar gibi yüzüne çarptığında, Derin bir uykudan uyanmış gibi Etrafa yabancı ve tanımaz gözlerle bakarsın.
Küçük bir anı hatırlamaya çalışırsın Körelmiş beyninde. Kalbine baktığında ise; Büyük bir boşluk dışında hiçbir şey göremezsin. |
|
 | |
Jared Chaki 6. Sınıf Çaylak / Karanlık Erkek

Kediniz: kedileri sewmem Mesaj Sayısı: 79 Kayıt tarihi: 12/03/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 92
 | Konu: Geri: Seni seviyorum sözüne verilen ilginç cevaplar xD Perş. Nis. 08, 2010 8:35 pm | |
| Yalan la bunlar.Kusura bakmayın ama ben "seni seviyorum" denen bir kızın bu tarz cevaplar verdiğini duymadım.Karşıdakinden nefret etse bile hoşuna gider "seni seviyorum" lafı.Kıvırmayın şimdi  |
|
 | |
Erin Bates Yüksek Modaretör/ 4. Sınıf Çaylak / Karanlık Kız

En Belirgin Özelliği: Tatlılığım ve gülümsemem ^^ Kediniz: Beelzebub~ İkizimle kedimiz *] Nerden: House Of Night ~ Tulsa Mesaj Sayısı: 912 Kayıt tarihi: 19/01/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 96
 | Konu: Geri: Seni seviyorum sözüne verilen ilginç cevaplar xD Cuma Nis. 09, 2010 11:24 am | |
| | Jared Chaki demiş ki: | Yalan la bunlar.Kusura bakmayın ama ben "seni seviyorum" denen bir kızın bu tarz cevaplar verdiğini duymadım.Karşıdakinden nefret etse bile hoşuna gider "seni seviyorum" lafı.Kıvırmayın şimdi  |
Valla tek taraflı düşünmemek lazım . Kızlar verir mi verir , herşey beklenir ya :]] |
|
 | |
Arianna Lucy Warren Modaretör / 6.Sınıf Çaylak / Karanlık Kız

En Belirgin Özelliği: Çok tatlı bi kızım herkes beni çok sever :)Ama sinirlendiğimdede kimse benim yanımda durmak istemez. Kediniz: LariWa :) ah seni şımarık kedi .d Nerden: Tulsa Gece Evi Mesaj Sayısı: 305 Kayıt tarihi: 13/03/10
Rpg Gücü
Rp Puanı: 88
 | |
 | |
| | Seni seviyorum sözüne verilen ilginç cevaplar xD | |
|